OM SILVERSKEDENS

Om Silverskedens kennel

 

Jag heter Mia Lindvall och bor i en liten by som heter Pusselbo strax utanför Borlänge. Jag startade min lilla kennel Silverskedens 2014 med ambitionen att få fram schäferhundar som är friska både mentalt och fysiskt. Hunden ska fungera både i familj och på tävling. Min målsättning är att mina valpköpare ska finna sin bästa vän i sin hund.

Kennelns mål är att få fram friska, sunda schäfrar med både bruks och exteriörs egenskaper. Självklart ska hunden även ha bra mentalitet och fungera i olika situationer. För att veta om jag lyckats med mina valpar kommer jag be mina valpköpare om hjälp med att röntga samt göra mentalbeskriving av sin valp.

 

Vill även ha bra kontakt med mina valpköpare, finnas där för frågor och funderingar angående din valp till din vuxen hund.

 

Valet av mitt namn till kenneln kom då jag och min son Eric satt och funderade och ville att våra nuvarande två hundar skulle sätta prägeln och starten för kenneln där vår hane som heter Silvergripen Balou/Blaze och vår tik Skegårdens Lanzia. Därav föddes namnet, vi plockade lite från båda som du ser.

Silverskedens Kennel <3